Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Jeugdabonnement

Banner Jeugdabonnement

Hey, Ben jij tussen de 13 en 18 jaar en wil jij er altijd tip top uitzien? Dan hebben wij hét abonnement voor jou! OP=OP.

Wat kost dit?

Voor maar €18,85 per maand mag jij onbeperkt je haren laten knippen bij ons. Of je nou je kapsel weer wilt laten bijwerken of alleen je punten wilt bijknippen. Wij fixen het voor je!

Hoe krijg ik dit abonnement?

1. Ga naar een salon in de buurt.
2. Betaal €18,85 en ontvang een stempel(kaart)
3. Jij bent ready to go voor deze maand en mag onbeperkt gratis terugkomen

Na een maand begin je weer bij stap één.

Vind een salon

Oke, hoe werkt het?

Bij ieder bezoek aan de AMI salon bij jouw in de buurt neem jij je stempelkaart mee. Hiermee toon je aan dat je hebt betaalt voor een maand! Heb jij €18,85 betaalt, dan is jouw abonnement nog een maand geldig. Na deze maand is je abonnement pas weer geldig na het opnieuw betalen van €18,85 in de salon.

Wat als ik vandaag het abonnement wil afsluiten?

Als jij op 2 maart het abonnement afsluit in de salon, kan jij tot en met 1 april onbeperkt je haar laten knippen. Daarna kan je in de salon €18,85 betalen en is je abonnement weer een maand verlengd.

Zijn er ook addertjes onder het gras?

Onbeperkt je haar laten knippen is bij ons echt onbeperkt! Het abonnement is persoonsgebonden, je mag hem dus niet delen met anderen.

Het abonnement geldt alleen voor knippen.Bekijk hier de prijslijst voor andere behandelingen

I.v.m corona is het abonnement alleen geldig wanneer je een afspraak hebt gemaakt.

Bij iedere salon zijn maar een beperkt aantal abonnementen beschikbaar, wees er daarom snel bij! Want OP=OP. Vergeet niet om toestemming te vragen aan je ouders of verzorgers voor het afsluiten van dit abonnement.

Sluit je een abonnement af, dan doe je mee aan een pilot. Het is niet zeker of deze abonnementen worden doorgezet na een jaar.


Zoek een salon bij jou in de buurt.