Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Green Friday

AMI GREENFRIDAY WEBSITE HEADER 1200x675 DEF

Bij AMI Kappers kiezen we voor Green Friday. In de periode van 22 november tot en met 04 december 2021 ontvang je niet alleen bij inlevering van jouw lege IVY flacons statiegeld, maar op al jouw lege shampoo-, haarverzorging-, en stylingproducten. Dit bedrag kan je inleveren op een IVY Hair Care product of een behandeling naar keuze in onze AMI salons*. Wij scheiden jouw haarverzorgingsproducten voor jou en recyclen alle IVY verpakkingen naar een nieuwe IVY flacon.

Hoe werkt het?

Alle lege verpakkingen worden gesorteerd door gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers met een fysieke of mentale beperking. Van de IVY verpakkingen worden vervolgens bij Morssinkhof in Heerenveen granulaatkorrels gemaakt. Van deze korrels worden nieuwe liter verpakkingen gemaakt, die gebruikt worden in onze AMI salons. Bij AMI Kappers kiezen we met IVY Hair Care voor een circulair productieproces.

Benieuwd wat wij allemaal nog meer doen op het gebied van duurzaamheid? Check hier onze duurzaamheidspagina.

Wat zijn de voorwaarden?

  • Je ontvang 0,50 cent per ingeleverd lege shampoo-, haarverzorging-, en/of stylingverpakking.
  • Je ontvangt maximaal 5 euro cadeau per salon bezoek.
  • Er dient direct gebruik gemaakt te worden van het statiegeld per ingeleverde lege verpakking. Het kan niet op een later moment ingeleverd worden.
  • Het bedrag kan ingeleverd worden op een IVY Hair Care product of een behandeling naar keuze.
  • Geldig in de periode van 22 november t/m 04 december 2021.