Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Franchisen bij AMI

HEADER FRANCHISEN BIJ AMI

Bij AMI Kappers zijn we altijd bezig met ontwikkeling. Mede daarom zijn we continu op zoek naar startende én bestaande salons. Droom jij van je eigen salon? Maak van die droom werkelijkheid! Wij helpen je graag om onder de vlag van AMI Kappers een eigen onderneming op te zetten of een salon over te nemen. Jouw eigen kapsalon, samen met ons.

Vertrouwd, vakkundig én vooruitstrevend

AMI Kappers bestaat al 50 jaar. We zijn ooit begonnen in Borculo met één kapperszaak, en vandaag de dag is dat uitgegroeid tot meer dan 100 salons. In de afgelopen jaren is er veel veranderd. Maar waar je ook binnenstapt, je kunt altijd zeker zijn van eerlijk en goed advies én een uitstekende behandeling.

Samen staan we sterk

Succes bereik je niet alleen, dat bereik je samen. Bij AMI Kappers koppelen we onze rijke historie en ervaring aan innovatie. We hebben onze normen en waarden van een gezellig en stimulerend familiebedrijf vastgehouden. Dat betekent dat jij als ondernemer niet zomaar een nummer bent, maar onderdeel van het team. Zoals het hoort, vinden wij.


Alle ruimte voor je eigen identiteit

Jouw eigen identiteit laten zien aan je (lokale) doelgroep, dat is in ons vak ontzettend belangrijk. Als ondernemer krijg je hier dan ook bij AMI Kappers alle ruimte voor. Je ideeën zijn welkom, worden gehoord en met elke vraag kun je altijd bij ons terecht. Jij hebt de ambitie en wij de ervaring. Dat is toch de perfecte combinatie?


De deuren van het AMI Huis staan altijd voor je open

Jij bent natuurlijk het liefst bezig met dat waar je goed in bent en waar je passie ligt: het kappersvak. Om jou bij heel veel facetten van het zelfstandig ondernemerschap te ondersteunen en te ontzorgen, staat iedere dag op het AMI Huis, een team van specialisten voor je klaar. Je hebt je eigen franchise coach, kunt altijd bij de franchise raad terecht en de ICT-specialisten van AMI Kappers zorgen ervoor dat jouw salon online goed bereikbaar is voor je doelgroep, én dat jij optimaal kunt werken met de systemen die je nodig hebt.


Ben jij er klaar voor? Wacht niet langer!

Als franchiseondernemer bij AMI Kappers moet je een échte ondernemer zijn, in hart en nieren. Jij hebt lef, het liefst een flinke dosis. Je bent een echte vakidioot en wilt je altijd blijven ontwikkelen. Je bent enthousiast, kent de wensen van de klant als geen ander en het allerbelangrijkste: je gáát ervoor. Omschreven we jou zojuist in een notendop? Dan ben jij, net als onze huidige franchisenemers, precies die ondernemer die we zoeken! Sta je te popelen om ondernemend het kappersvak uit te oefenen? Herken jij je in ons aanbod en begint het ondernemersbloed bij jou sneller te stromen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar ambitieuze mensen.


"Dat ik kan profiteren van hun nieuwe haarmodelijn, en natuurlijk de gezamenlijke reclamevoordelen van de formule, dat is fantastisch! Maar ook dat het concept van AMI Kappers in een aantrekkelijk middensegment zit met goede prijs- en kwaliteitsverhoudingen is fijn!" - Anne van AMI Velp

"Franchisen bij AMI Kappers zie ik als een goede samenwerking waarbij je je eigen talenten kunt inzetten en gebruik kan maken van je sterke kanten. Ook met financieringen regelen gaat het een stuk makkelijker als je een organisatie als deze achter je hebt." - Hannelore van AMI Epe, Vaassen, Heerde en Zwolle.

Is franchisen voor AMI Kappers iets voor jou? Bel naar Dea Kijk in de Vegte op 0570-200225 of mail naar dea@amikappers.nl.

Is franchisen voor AMI Kappers iets voor jou?

Laat je gegevens achter. Wij nemen vervolgens contact met je op.