Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Werken bij AMI Kappers

Nieuws 23 januari 2020

Werken Bij Ami Kappers Blogbericht

Werken bij AMI Kappers betekent werken in een trendy familiebedrijf met een goede sfeer, (door)groeimogelijkheden en de leukste collega’s! Wij kunnen een hele lijst met redenen opnoemen waarom jij bij AMI Kappers moet komen werken, maar wij laten liever jouw toekomstige collega’s aan het woord.

Even voorstellen!

Pauline: mijn naam is Pauline, ik ben 27 jaar en ik werk al 11 jaar bij AMI Kappers. Ik ben begonnen als leerling en ben uiteindelijk doorgegroeid tot franchisenemer. Sinds 1,5 jaar ben ik dan ook franchisenemer van drie AMI salons.

Joyce: ik ben Joyce en ik ben 25 jaar. In april werk ik alweer 10 jaar bij AMI Kappers als Haarstylist. Daarnaast ben ik ook een tijdje leidinggevende geweest.

Zoë: mijn naam is Zoë, ik ben 18 jaar oud en woon in Deventer. Ik werk nu bijna 3 jaar bij AMI Kappers.

Jasmijn: mijn naam is Jasmijn, ik ben 27 jaar en samenwonend. Ik ben Allround Haarstylist en bedrijfsleider bij AMI Kappers. Ik ben inmiddels al 11 jaar werkzaam bij AMI Kappers.

Blog Werken Bij Ami Kappers

Is de functie wat je ervan verwacht had?

Pauline: ja zeker, ik heb altijd al graag kapster willen worden, maar het is ook zeker wat ik ervan verwacht had. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om te ondernemen, daarom heb ik de stap ook gemaakt naar franchisenemer.

Joyce: ja. Als je leerling bent is alles natuurlijk nieuw, maar hoe langer je in het vak zit hoe meer je kan. Je rolt er dus vanzelf in.

Zoë: Ja zeker. Het vak is wat ik ervan had verwacht en AMI Kappers maakt waar wat er wordt beloofd.

Jasmijn: ja. Zeker als je kijkt naar hoe het mij destijds is uitgelegd qua doorgroeimogelijkheden. Dat je meer kan bereiken, dan alleen maar op de werkvloer staan. Grotendeels wat ik wilde doen bij AMI heb ik allemaal al gedaan. Ik heb dus al veel kunnen bereiken bij AMI in het kappersvak.

Wat hoop je nog te bereiken bij AMI Kappers?

Pauline: ik ben natuurlijk al redelijk ver gekomen. Op zich is het momenteel wel fijn om mijn salons stabiel te hebben, met drie salons heb ik mijn handen natuurlijk al vol. Maar ik blijf mezelf altijd graag ontwikkelen en uitdagingen bieden.

Joyce: ik ben natuurlijk al een tijdje leidinggevende geweest. Voor nu zit ik goed op mijn plek, maar wellicht dat ik nog een keer leidinggevende zou willen zijn.

Zoë: sinds kort zit ik bij het vaktechnisch team van AMI Kappers, dit was een doel wat ik heel graag wilde bereiken. Ik denk dat ik nog veel kan leren en flink dan doorgroeien bij AMI Kappers. Je bent nooit te oud om te leren.

Jasmijn: ik heb natuurlijk al les gegeven en ben al wat jaren leidinggevende. Ooit zou ik ook nog wel een andere weg in willen slaan. Ik zou bijvoorbeeld wel coach willen worden of in het AMI Huis willen werken.

Omschrijf AMI Kappers in één zin.

Pauline: ik zou AMI Kappers omschrijven als trendvolgend en hip. Maar vanuit het medewerker oogpunt zou ik zeggen: veel kansen en mogelijkheden.

Joyce: AMI Kappers is een fijn bedrijf om te werken vanwege de contacten met collega’s, de fijne samenwerkingen en groeimogelijkheden.

Zoë: AMI Kappers heeft haar zaken goed op orde en je krijgt wat je verwacht.

Jasmijn: AMI Kappers is een hip en breed leerbedrijf en gaat met de tijd mee.

Werken Bij Ami Kappers Blogbericht

Wat zocht je precies toen je op zoek was naar een baan?

Pauline: op mijn 16e ben ik begonnen als leerling kapster. Ik was op zoek naar een werkplek waar ik vier dagen kon werken en daarnaast 1 dag in de week naar school kon. Toen ben ik bij AMI Kappers in Warnsveld terecht gekomen.

Joyce: toen ik begon met mijn opleiding, ben ik ook direct begonnen bij AMI Kappers.

Zoë: ik zocht vooral uitdaging en doorgroeimogelijkheden.

Jasmijn: ik wilde sowieso werkend leren. Eerst heb ik de BOL-opleiding gedaan tot kapster, maar dat vond ik niet zo leuk. Naar mijn idee leerde ik veel meer van een BBL-opleiding.

Hoe sluit AMI Kappers daarop aan?

Pauline: AMI Kappers biedt gewoon heel veel doorgroeimogelijkheden en keuzes, ook om jezelf te ontwikkelen. Zo ben ik dus begonnen als leerling en doorgegroeid naar franchisenemer.

Joyce: een familielid was al werkzaam bij AMI Kappers. Ik wist van haar dus dat AMI Kappers een eigen opleidingscentrum heeft en dat de begeleiding gewoon heel goed is. Via haar ben ik dus terecht gekomen bij AMI Kappers.

Zoë: ik was altijd klant bij AMI Kappers. Een medewerker wist dat ik de kappersopleiding deed en vroeg of AMI Kappers niet iets voor mij was. Ik ben toen eerst bij een andere kapper werkzaam geweest, alleen dat beviel niet echt. Kort daarna ben ik aan de slag gegaan bij AMI Kappers en hier werk ik met veel plezier. Het leek mij heel leuk om bij AMI Kappers te komen werken, omdat het een groot bedrijf is. Hierdoor leer je meer en krijg je genoeg ondersteuning. De doorgroeimogelijkheden bij AMI Kappers zijn heel goed.

Jasmijn: toen ik op zoek was naar een werkplek, was het lastig om een plekje te krijgen. Een vriendin van mijn moeder was altijd klant bij AMI Kappers in Twello, zij heeft daar mijn CV achtergelaten. Omdat daar een tweedejaars stopte, mocht ik daar gelijk op gesprek komen. Ik wist dat AMI Kappers heel breed was, daarom heb ik voor AMI Kappers gekozen. Het is een heel groot bedrijf, waardoor je alle kanten op kan.

Vind je het creatief bezig zijn met haren ook het leukste dat er is? En wil je klanten optimaal laten genieten van een behandeling? Dan is werken bij AMI Kappers echt iets voor jou! Bekijk onze vacatures.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon