Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Sunny Colors kleurtechnieken

Nieuws 15 mei 2019

Kleurtechniek Banner
Voor de zomer van 2019 heeft ons creatieve team de haartrends van het moment vertaald naar mooie, draagbare kapsels voor iedere lengte. Met natuurlijk de mooiste kleuren, van levendig violet tot romantische kopertinten. Onze speciaal ontwikkelde kleurtechnieken zorgen ervoor dat het lijkt alsof de zon in je lokken is gevangen. De hele zomer lang heb jij de zon in je haar! Bekijk snel de video's voor het resultaat en profiteer nu van extra voordeel.

Kleurtechniek: Double Contrast

Met deze kleurtechniek wordt je (half)lange haar lok voor lok getoupeerd en gekleurd. Dit gebeurt met een donkere tint aan de onderkant van de lok, en een lichte tint aan de bovenkant. Het getoupeerde deel van de lok behoudt je eigen haarkleur. Hierdoor heb je eigenlijk drie kleuren in je haar: je basiskleur, een donkere tint en een lichte tint. Zo ontstaat er diepte in je haar en lijkt het alsof de zon in je lokken is gevangen!

Bekijk onderstaande video voor het resultaat.

Kleurtechniek: Freehand Sombre

De behandeling Freehand Sombre is een kleurtechniek waarbij de kleuraccenten op de punten worden gelegd met een zachte overloop vanaf de aanzet. Met deze kleurtechniek wordt je half(lange) haar op dezelfde manier gekleurd als bij de Double Contrast.

Bekijk onderstaande video voor het resultaat.

Doordat de kleur vanwege het touperen niet vanaf de haaraanzet in wordt gezet en de kleurverschillen subtiel aanwezig zijn, is deze kleurtechniek ook nog eens lekker onderhoudsvriendelijk. De kleur groeit namelijk langzaam uit, zonder dat je een zichtbare uitgroei hebt. Prachtige lokken op de komende vakantiekiekjes en zomerselfies, dus!

Kleurtechniek: Patchwork

Spice up je korte lokken met een twist van zachte kleurtinten. Met deze kleurtechniek wordt je haar vóór het kleuren rond gekamd op je hoofd, alsof je lokken een zomers swirl-ijsje zijn. Vervolgens worden er verschillende kleuren ingezet, die jij natuurlijk samen met je haarstylist bepaalt. Ga je voor zachte pasteltinten of een mix van donkere en lichte tinten voor meer diepte in je haar? Jij vraagt, wij draaien (in dit geval letterlijk!).

Door deze unieke manier van kleur inzetten ogen de kleuren na het wassen en drogen extra mooi en natuurlijk. Zo ontstaan er subtiele kleuraccenten die je haar een heerlijk zomers tintje geven!

Zomertends Voor Lang En Halflang Kort Haar 1

Kleurgarantie

Bij AMI heb je altijd kleurgarantie! Ben je overhoopt toch niet tevreden met je kleur? Dan mag je, binnen twee weken, terugkomen naar de salon. Onze haarstylisten zorgen ervoor dat jij weer snel lekker in je haar zit. Lees hier waarom persoonlijk kleuradvies zo belangrijk is.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon