Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Stay Grey

Haartips 22 september 2022

AMI STAY GREY
Wauw! Prachtig die grijze lokken! Maar hoe verzorg je ze? Dat verschilt! Is jouw eigen haarkleur grijs, ben je grijs gekleurd of ga je over van gekleurd naar natuurlijk grijs haar? Voor alle varianten geldt dat je je haar het beste kunt wassen met een kleurshampoo en conditioner. Wissel af met IVY Silver shampoo om de grijze kleur mooi mat te houden.

IVY Silver shampoo geeft een intense verzorgingsboost aan je lokken. De violetpigmenten neutraliseren de gele gloed, terwijl voedende ingrediënten als lijnzaadolie en tarwe proteïne je haar een flinke vitaminestoot geven.

Tips & tricks voor stralend grijs haar

Stralende grijze lokken wil natuurlijk iedereen! Maar wat zijn nu de tips & tricks voor stralend en mooi grijs haar? Wij vatten ze voor je samen hebben ze voor je op een rijtje gezet!

1. Gebruik een milde kleuring. Was niet vaker dan 2 tot 3 keer in de week, zo behoud je de natuurlijke oliën op je hoofdhuid en behoud je grijze haar zijn glans.

2. Gebruik IVY Silver shampoo om de gele gloed in je grijze lokken te neutraliseren.

3. Kom binnen in één van onze AMI salons en kies voor de behandeling IVY Conditioner treatment. Bij deze behandeling wordt je haar gewassen met IVY Conditioner of Lock serum. Dit zorgt ervoor dat jouw kleur langer en intensiever glanst.

4. Gebruik altijd bescherming voor het gebruik van een stylingtool of föhn. Dit voorkomt uitdroging en beschadiging van je grijze haar. Gebruik bijvoorbeeld IVY Flexible spray, deze spray bevat hittebeschermers die je haren beschermen tegen de warmte van de föhn en andere stylingtools.

5. Borstel je haar niet vaker dan nodig. Door je haren te vaak te borstelen beschadig je namelijk je lokken en wordt het haar kwetsbaarder. Gebruik een Tangle Teezer, deze speciaal ontwikkelde borstel zorgt ervoor dat je haar zorgvuldig wordt ontklit. Hierdoor wordt je haar minder beschadigd.

Geniet van je frisse en stralende grijze lokken!

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon