Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Spectaculaire hairfashion show tijdens het AMI Event '17

Nieuws 22 maart 2017

Banner Spectuaculaire Hairfashion Show

Bij AMI Kappers zijn we nog steeds aan het bijkomen van het fantastische feest afgelopen zaterdag. In een prachtig aangeklede Lebuïnuskerk te Deventer presenteerden we vol trots onze nieuwe haarmodelijn. De hairfashion show werd muzikaal geopend door niemand minder dan Rochelle. Alle aanwezige gasten konden genieten van een wervelende show waarin de allernieuwste haartrends van ons voor zichzelf spraken.

Disconnected

De haarstylisten van AMI Kappers creëren elke dag kunst met haar. Uit de creatieve begaafdheid van onze haarstylisten is de haarmodelijn 2017 voortgekomen. In alle coupes zit disconnectie, wat wil zeggen dat het haar niet op elkaar aansluit. Hierdoor ontstaat er een speels effect. Het is de kunst om disconnectie als één geheel te laten zien. De haarstylisten van AMI maken een waar kunstwerk van haar. En dat was te zien! Het resultaat was een spectaculaire show vol inspiratie!

Kijk met ons mee naar kapsels tijdens de show:

Img 3678 Verkleind
1E Reeks

Heren, opgelet!

Voor de man is het haar minstens zo belangrijk als voor de vrouw. De heren haarmodelijn 2017 is geïnspireerd op West End, hét uitgaanscentrum van London. Op het gebied van trends is het hip en happening. Onze haarstylisten hebben er de AMI twist aan gegeven en mooie, draagbare kapsels gecreëerd. Ga dit seizoen voor strak afgewerkte contouren of voor een model met een langere lengte. Ook de extremere versie van onze haarmodelijn werd getoond. Hierbij alvast een kleine sneek peak.

Feest

In een bomvolle Lebuïnuskerk barstte na afloop van de hairfashion show het feest los. Niemand minder dan Nielson en Manuel Broekman & Geza Weizs zorgden voor een spetterende afterparty. Tot in de late uurtjes werd er volop gedanst en gefeest.

Img 5852 Vergroot
2 Reeks

Backstage

Kijk je met ons mee backstage?

Collage

De grande finale

Img 5727 Verkleind

Heb jij volop inspiratie gekregen en zin in een nieuwe coupe? Kom snel langs in één van onze salons!

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon