Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Dit zijn dé kleurtrends voor het najaar van 2019!

Haartips 24 oktober 2019

Kleurtrends Najaar 2019
Hey jij! Laat je gezicht de show stelen dit najaar! Deze kleurtrends voor het najaar van 2019 laten niet alleen jouw haar, maar ook je gezicht stralen. Ga je voor diepe en warme natuurtinten of juist voor frisse pastelkleuren? Je haar én gezicht komen nog mooier uit met de nieuwste balayagetechnieken. En het fijne is: de balayage staat écht iedereen!

Feel like a million bucks met de money piece-trend

Balayage is al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De mooie balans tussen highlights en lowlights doet het namelijk goed op iedere coupe. Dit najaar zien we een nieuwe trend op het gebied van de balayage. Door lichte accenten aan te brengen op het haar rondom je gezicht, benadrukken we jouw gezichtsvorm op de juiste manier. Het wordt ook wel money piece of face framing genoemd. Een lijstje om je smoelwerk dus! Deze variant van balayage past bij iedereen: natuurlijke of felle kleuren, brunettes, blondines, pasteltinten, lang én kort haar.

Dit Zijn De Kleurtrends Najaar Faceframing

Diepte en glans met flashes

Dames met krullen of een slag in de haren kunnen dit najaar hun geluk niet op. Deze kleurtrend is namelijk perfect voor deze haartypes! De zachte flikkering van het licht van de open haard, weerkaatsend in het haar, terwijl je van een heerlijk wijntje geniet… Zie je het al voor je? Met deze balayage-kleurtechniek heb je geen haard meer nodig voor die bijzondere kleuren en ultieme glans. Bij de flashes-kleurtechniek brengen we lichte en speelse tinten aan in het haar waardoor het lijkt alsof het licht met je haar speelt. Deze schakeringen benadrukken de natuurlijke beweging van je haar, met een zacht en natuurlijk eindresultaat. Je moet wel zelf nog even dat wijntje opentrekken…

Dit Zijn De Kleurtrends Najaar Flashes

Natuurlijk of gedurfd

Het meest natuurlijke effect is om tinten voor je balayage te kiezen die dicht bij je eigen haarkleur liggen en het precies het juiste, subtiele effect geven. Ben je toe aan een wat gedurfdere balayage, dan zijn felle kleuren of pasteltinten meer wat voor jou. We like!

Verzorging

Je wil jouw verse balayage natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Gebruik daarom altijd verzorgingsproducten die speciaal voor gekleurd haar ontwikkeld zijn. Deze haarproducten bevatten namelijk een kleurbeschermingscomplex, wat zorgt voor een langere houdbaarheid van gekleurd haar. In onze shop vind je allemaal fijne verzorgingsproducten van IVY Hair Care die je helpen je fris geverfde coupe lang mooi te houden!

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon