Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Kleur je dag met een kleurbehandeling

Haartips 24 oktober 2019

Kleur Je Dag
Is het tijd voor een kleurtje in je haar? Een haarkleuring geeft niet alleen een mooie, nieuwe kleur, maar zorgt ook voor een diepe glans en verzorging. Je kan kiezen uit verschillende soorten kleuringen die jouw haar nóg mooier maken. Maar wat kan je verwachten bij een kleurbehandeling en wat is het verschil tussen een semi-permanente en permanente haarkleuring? Deze vragen beantwoorden wij hieronder.

Er zijn zoveel verschillende kleurbehandelingen, zoals milde kleuring, basis kleuring, duo kleuring, balayage en highlights. Wij delen graag met jou welke kleurbehandelingen wij hebben en wat de verschillen zijn. Zodat jij weet wat je kan verwachten in onze AMI salon! In al onze AMI salons geven wij persoonlijk kleuradvies en kleuren wij voor een vriendelijke prijs!

Milde kleuring

Milde kleuring is een tijdelijke (semi-permanente) haarkleuring. Het legt een kleurlaagje op je haar en verzorgt het direct, zodat het een mooie glans krijgt. De kleur vervaagt langzaam waardoor je geen last hebt van uitgroei!

Milde Kleuring

Basis kleuring

Wil je een permanente kleuring? Ga dan voor de basis kleuring! Een permanente kleuring is een kleur die niet vervaagt. Dit is een dekkende kleuring voor elk haartype. Tijdens de behandeling wordt er met Topchic gekleurd. Dit is een milde haarkleuring die alle grijze haren denkt en een mooie tint aan het haar geeft. De dekking is intensiever dan bij een milde kleuring en ideaal om uitgroei bij te werken. De trend van dit najaar, balayage valt hier ook onder.

Basis Kleuring

Duo kleuring

Een mix van beide kleuringen! De duo kleuring is een kleuring met meerdere tinten waarbij het haar vanaf de aanzet tot aan de punten wordt gekleurd. Het haar wordt gekleurd met een basis kleuring en een milde kleuring, om zo tot het allerbeste resultaat te komen.

Duo Kleuring

Duo kleuring + highlights

Voor nog meer diepte in je haar ga je voor de duo kleuring + highlights. Dit is een kleuring met meerdere tinten waarbij het haar vanaf de aanzet tot aan de punten wordt gekleurd. Het haar wordt gekleurd met een basis kleuring en een milde kleuring. Vervolgens worden er maximaal 12 highlights aangebracht.

Duo Kleuring Highlights
Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon