Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

4 kapsels van hét moment voor mannen

Gents 30 juli 2019

Kapsels Van Het Moment
Bij een zomerse middag op een terras hoort een ijskoud biertje, bij een goede film hoort een flinke bak popcorn en bij een strakke outfit hoort een minstens net zo strak kapsel. Voor dat laatste zit je hier helemaal goed! Als jij al een paar jaar hetzelfde kapsel hebt en een keer zin hebt in iets anders, is het wellicht eens tijd voor een bezoekje aan de kapper. Wat op dit moment helemaal hot & dé haartrend voor mannen is? Twee woorden: lekker losjes. Wij hebben voor jou de 4 kapsels van het moment op een rij gezet.

Waar we vorig jaar nog veel strak gestylede kapsels zagen met opgeschoren fades, mag het nu allemaal een stuk natuurlijker. Wat dat betekent? Simpel: weinig stylingsproducten in plaats van alles zo strak mogelijk naar achteren te kammen, waardoor jouw haar lekker z'n gang kan gaan. De basis is een goed geknipt kapsel, waar je vervolgens zelf nog weinig aan hoeft te doen. Lekker nonchalant stylen en klaar ben je!

Kapsels Van Het Moment Trend

De natuurlijke kuif

Oké, niet helemáál, want je föhnt 'm met een ronde borstel extra goed in model. De zijkanten zijn wat langer, maar alsnog korter dan je kuif. 's Ochtends even wat IVY Salt op je haar, droogföhnen, in model brengen met je handen en klaar ben je.

De grote kuif

Zijkanten kort, bovenop lang. Dat is de grote kuif in een notendop. Het draait allemaal om hoe je haar geknipt is, aangezien het haar uit zichzelf moet vallen. Verder breng je met je handen alleen een beetje IVY Paste aan om je haar in model te houden.

Gemillimeterd

Perfect voor de zomer: veel minder warm dan langer haar en helemaal geen haarproduct nodig. Alleen eens in de twee weken bijhouden met een goede tondeuse of scheerapparaat. Makkelijk, praktisch en nog eens helemaal in.

De french crop

Bekend van de hitserie Peak Blinders. Dit kapsel is ontstaan na de Eerste Wereldoorlog toen de 'straatschoffies' in Engeland zich af wilden zetten tegen de hogere klasse. Omdat het niet gentleman-like is, is het kapsel juist de bedoeling dat je haar een beetje rommelig zit. Style het losjes met iets IVY Mud en that's it.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon