Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Dit zijn de haartrends voor de zomer van 2021

Haartips 29 juni 2021

Header dit zijn de haartrends voor de zomer 2021
Het is officieel zomer, tijd om leuke dingen te doen en plannen te maken voor je vakantie! Wat je plannen ook zijn, onze haarstylisten zorgen ervoor dat jij lekker in je haar zit deze zomer. Laat je inspireren door de haartrends voor de zomer van 2021 en geef je haar wat extra aandacht door ze goed te beschermen tijdens de zomermaanden.

Haartrend 1: face framing

Face framing is dé haartrend voor 2021 en perfect voor de zomermaanden! Bij deze kleurtechniek worden er highlights rondom je gezicht geplaatst en dit geeft je coupe een mooie sunkissed look! De naam van deze haartrend zegt het eigenlijk al, bij deze kleurtechniek wordt er een mooi zomers lijstje rondom je gezicht gecreëerd. Meer weten over de face framing haartrend? Lees er alles over in deze blog.

faceframing-zomer-trend-2021

Haartrend 2: two toned hair

Één van de haartrends van deze zomer is two toned hair! En nee, geen haarkleuring waarbij je gaat voor een mix van twee haarkleuren. Bij deze zomerse haartrend ga jij echt voor twee verschillende kleuren, waarbij je lokken van vanaf je aanzet tot aan je punten worden gekleurd. Hierbij kun je gaan voor een mooie natural duo kleuring met twee zachte haarkleuren, maar als je echt een statement wil maken kies dan voor twee opvallende kleuren en je lokken stelen sowieso de show deze zomer!

Two toned hair zomer trend 2021

Haartrend 3: curtain bangs

Helemaal hot deze zomer zijn de curtain bangs! De curtain bang geeft jouw coupe een zomerse speelse look en is eindeloos te stylen. Draag je curtain bangs precies zoals jij het wil. Lekker luchtig op een warme zomerse dag of juist lekker nonchalant tijdens een dagje strand. Voor die nonchalante beach look geef je lokken eenvoudig meer volume met een fohnborstel of krultang en tijdens die warme zomerse dag stijl je lokken eenvoudig uit je gezicht met IVY Spray. Durf jij de schaar in jouw lokken te laten zetten en voor deze haartrend te gaan? Onze haarstylisten geven je graag persoonlijk stylingadvies.

Curtain bangs faceframing zomer trend 2021

Haartrend 4: balayage

Met een balayage geef je jouw coupe een echte sunkissed look, waardoor het net lijkt alsof je net van een zonnige vakantie bent teruggekomen. Bij een balayage worden er namelijk natuurlijke zonnige “vegen” in de oppervlakte van je haar gecreëerd. Voor een extra zomers effect wordt de balayage aangebracht in een speciale zigzag techniek. En het fijne is, deze kleurtechniek kan bij iedereen!

Balayage zomer trend 2021

Bescherm je haren tijdens de zomer

Voor welke haartrend jij ook gaat, vergeet niet je lokken extra te verzorgen tijdens de zomermaanden. Heerlijk die zon, de strand of het zwembad, alleen vergeet niet je lokken goed te beschermen! Lees in deze blog alles over hoe je lokken eenvoudig kunt beschermen tijdens de zomermaanden. Zo kun je onbezorgd van je vakantie én je lokken genieten.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon