Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

AMI Haartrends 2023!

Haartips 17 maart 2023

Haartrends 2023 blog header
De wereld om ons heen verandert. Onze manier van doen en denken verandert met deze wereld mee. Daarom willen we, anno 2023, meer dan ooit samenzijn en samenwerken. Leeftijd en diversiteit maken geen verschil, we zijn er voor elkaar. Dit zien we terug in onze eigen trendlijn gecreëerd door ons eigen vaktechnisch Team in samenwerking met Creative Arte Director Yolly ten Koppel. Genderinclusive coupes, een variatie op de lob en sterke korte en halflange kapsels zijn helemaal hot en happening!
Full color blog

Full color

We hebben behoefte aan warmte, kleur en diversiteit. Dit zien we terug in fashion en lifestyle, maar ook in onze haartrends! We gaan voor felle kleuren, maar zeker ook voor mooie pastel- en natureltinten. Asymmetrische kleuringen, sunset shades, powdery pastel en hidden acccent color zijn dé kleurtechnieken van dit moment.

Neo mullet

Layers

In de coupes zien we lagen, lagen en nog een lagen. Lange lengtes in de nek zoals bij de neo mullet, maar ook volle lagen welke we zien bij de Sachel. Deze zorgen voor volop beweging rondom je gezicht. De pony is here to stay! Ga voor de korte, sterke pony of kies voor subtiele zachte bangs, alles mag!

Powdery pastel

Diversity

Diversiteit in kleur en kapsels. Maar altijd passend bij jouw karakter. Want in de wereld van nu leven we bewuster. Bewuster van onszelf en bewuster van elkaar. Waar de één een statement wil maken met haar look, voelt de ander zich juist comfortabel met een natuurlijke coupe of kleur. Waar ga jij voor?

Gents blog haartrends

Gents

De heren gaan voor diversiteit en gemak. Volle, lange lengtes bovenop, te dragen zoals jij dat wilt. Altijd stoer en makkelijk te stylen. We kiezen voor meer lengte aan de voorkant, waardoor het haar voller oogt en in beweging komt. Natuurlijk en gezond haar, passend bij jou. Heb jij een natuurlijke slag of krul in je lokken? Dan is slechts de juiste coupe en goede haarverzorging voor jou al voldoende om erop uit te gaan. Lekker laid-back & easy going.

Just the way GENTS like it.

Blijf ons online volgen voor meer uitleg over de trends en coupes van dit moment!

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon