Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Express yourself

Haartips 06 april 2021

Header blog express yourself
Waar de één kiest voor een zo natuurlijk mogelijke haarkleur, kiest de andere juist voor een echte statement look met een opvallende kleur. Wees creatief, wees anders en durf jezelf te zijn! In deze blog zetten we aantal statement looks voor je op een rijte! Dare to be you!

Seaweed green face framing

Een face framing is de haartrend van 2021! Voor een colorful face framing zijn alle haarkleuren mogelijk! In deze coupe is gekozen voor seaweed green, een mooie opvallende groene kleur. De colorful face framing wordt gecombineerd met een mooie bob. Het is geen strakke bob, want de voorkant is in lagen geknipt voor wat extra volume en zo komt die colorful face framing nog mooier uit. Bob it like it’s hot!

Blog express yourself seaweed green face framing

Atlantic blue

Deze coupe typteert zich door de lichtblauwe accenten. De aanzet is donkerblauw ingezet en vervolgens zijn er lichtblauwe accenten aan de coupe toegevoegd. In deze coupe zien we daarnaast de moderne versie van de kuif en een langere neklengte, de subtielere versie van de mat! Style de kuif lekker nonchalant opzij of naar achteren, zo zit jij extra lekker in je nieuwe haar(kleur)! Got the Monday blues? Not anymore!

Blog express yourself atlantic blue

Be different

Deze look kenmerkt zich door de strakke lijnen. Er is gekozen voor één volle lange lengte, zonder laagjes. En om een statement te creëren zijn de zijkanten in een korte lengte geknipt. In deze coupe is gekozen voor een kastanje bruine haarkleur met een warme felle oranje kleur voor meer diepte in het haar. Be the sunshine!

Blog express yourself be different

Be creative, let's twist!

Ga voor twee statement colors & let’s twist! In deze coupe is gekozen voor dark roast brown in combinatie met cashew blond, twee contrasterende kleuren voor een echte opvallende look! Maar ook bij deze duo kleurig zijn alle combinaties en kleuren mogelijk! Daarnaast is deze coupe in veel lagen geknipt voor veel volume en het makkelijk naar wens te stijlen.

Blog express yourself duo kleuring

And last, but not least! The mullet!

De mat is helemaal terug van weggeweest! De zijkant van de coupe is wat korter, terwijl je bovenop voor veel volume gaat. Gewaagd en tegelijkertijd heel draagbaar. En om wat extra diepte in de look te creëren is de haarkleur geaccentueerd met asblond. Het matje is back!

Blog be different the mullet
Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon