Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

De haarkleuren voor de zomer van 2020

Haartips 15 juli 2020

Header Dit Zijn De Trendy Haarkleuren Van 2020

Het is zover: het is zomer! Tijd voor zwoele zomeravonden, stranddagen en natúúrlijk een nieuwe, zomerse coupe. Welke haarkleuren zijn helemaal hot deze zomer? Wij zetten ze voor je op een rijtje. Laat je inspireren en breng de zomer in je haar!

Dit Zijn De Trendy Haarkleuren Van 2020 Mushroom Blond

Mushroom blond

Dé trend voor 2020: mushroom blond! Mushroom blond is een combinatie van warme en koele blondtinten. Deze haarkleur wordt ingezet door middel van een balayage of ombrétechniek, dit geeft een mooie beige effect en diepte in het haar. Doordat het een mix is van warme en koele kleuren is deze trend voor iedereen geschikt. Vraag ernaar bij onze haarstylisten en steel de show met jouw haarkleur deze zomer!

Dit Zijn De Trendy Haarkleuren Van 2020 Honing Blond

Honingblond

Prachtige warmblonde lokken die er altijd uitzien alsof je net van vakantie terug komt. Honingblond is de haarkleur waarbij je een sunkissed look creëert. Deze warme kleur is in deze coupe aangebracht door een speciale balayage techniek waarbij het haar in een zigzag beweging is gekleurd. Hierdoor ontstaat er een natuurlijk effect. Honingblond is een haarkleur die bijna iedereen staat! En het haalt jouw mooie warme gloed in het gezicht naar voren, als dat geen zomers gevoel geeft!?

Dit Zijn De Trendy Haarkleuren Van 2020 Strawberry Blond

Strawberry blond

Breng de warmte van de zomer in je haar en ga voor Strawberry blond. Een mooie warme rode look die eindeloos te variëren is. Bij strawberry blond wordt gebruikt gemaakt van de lichtste kleur rood. Door het aan te brengen met een balayage techniek creëer je een zomers effect. Deze kleur is onder de celebs helemaal hip en happening. O.a. Blake Lively, Emma Stone en, Mary-Kate Olsen zijn al met strawberry blonde lokken gespot. Jij binnenkort ook?

Dit Zijn De Trendy Haarkleuren Van 2020 Cream White

Cream white

Deze populaire blonde haarkleur is een zachte crème "melkachtige" haarkleuring. Cream white geeft meer kleur in je gezicht en laat je ogen extra mooi uitkomen. Let's twist! Geef je look een speelse twist door aan deze haarkleur een aantal pastelaccenten toe te voegen. Laat je inspireren en adviseren door onze haarstylisten.

Haarverzorging tijdens de zomermaanden

Heb je gekozen voor één van deze toffe haarkleuren? Vergeet dan niet om je lokken goed te beschermen en te verzorgen tijdens de zomermaanden. Lees in onze haarzonnebrand blog alles over de do’s en dont’s tijdens de zomermaanden.

Persoonlijk kleuradvies

Onze salons zijn de hele zomer geopend voor jou! Onze haarstylisten adviseren je graag bij het bepalen van de juiste kleur. Ze kijken naar je huidteint, gezichtsvorm en persoonlijke kenmerken. Want zomaar een kleurtje in je haar, daar doen we niet aan. Plan nu alvast je afspraak en laat je adviseren en inspireren. Met AMI Kappers zit jij lekker in je haar deze zomer.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon