Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Alles over de lob haarstijl

Haartips 31 maart 2021

Header alles over de lob haarstijl

De lob is back!

Één van de haartrends van dit voorjaar is de lob haarstijl! Dit is een mooie halflange haarlengte, die ook wel bekend staat als een langere bob. Bij een lob vallen je lokken net iets boven of tot aan je schouders. Geen strakke rechte lijnen, maar juist veel volume en speelse laagjes! Deze look is voor iedereen toegankelijk en eindeloos te variëren.

Variaties van de lob haarstijl

Je kunt een lob namelijk dragen in één dezelfde lengte maar je kan er ook voor kiezen een lob juist in lagen te laten knippen. Een lob is mogelijk met een zij- of middenscheiding of draag een lob in combinatie met een rechte of schuine pony! Daarnaast kun je vanwege de langere haarlengte dan de bob, je haren ook nog steeds in een knot dragen, krullen of mooi opsteken. Hoe fijn is dat?

Blog alles over de lob haarstijl

De lob in laagjes

Laat een lob in laagjes knippen. Door je lob in laagjes te laten knippen, creëer je volume in jouw lob en een speelse uitstraling. Wil jij nog meer volume? Creëer dan eenvoudig zelf een beachy look in een handomdraai met IVY Salt Spray. IVY Salt geeft je lokken extra stevigheid en zorgt voor volume en structuur.

De asymmetrische lob

Bij een asymmetrische lob zijn jouw lokken aan de voorkant langer dan aan de achterkant. Door je lob asymmetrisch te laten knippen, creëer je een chic effect in jouw coupe. Met deze variant van de lob maak jij absoluut een statement.

De lob met krullen

Heb jij krullen van jezelf? Dan is een lob perfect! Hoe korter je de lob laat knippen, hoe meer volume je creëert. Maar ook als jij geen krullen van jezelf hebt, is een lob mooi om te combineren met krullen (zo lijkt je coupe wat korter)! Een krullende lob geeft een romantisch touch aan jouw uitstraling. Dus haal je krultang uit de kast en krullen maar!

Combineer je lob met een pony!

Een lob is perfect om te combineren met een pony. Je kan kiezen voor de klassieke rechte pony, of ga voor een curtain fringe! Een ‘curtain fringe’ pony plaatst een mooi lijstje om je gezicht waardoor je een mooie zachte look krijgt.

Welke lob haarstijl is jouw favoriet?

Welke lob variant is jouw favoriet? Daarnaast is een lob in alle haarkleuren en haartrends mogelijk! Combineer je lob met highlights om de natuurlijke slag nog meer te accentueren of maak jouw lob helemaal af met de haartrend van 2021: een face framing.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon