Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Vijf krachtige haarproducten van IVY Hair Care

Haartips 06 oktober 2016

Ivy Banner Roze

Je verwacht van jouw haarstylist niet alleen het beste advies, maar ook de beste haarproducten. Met bijna 50 jaar ervaring weten wij precies wat werkt en wat niet. En daar kan jij van profiteren! Onze kennis hebben wij vertaald naar de haarverzorgingslijn IVY Hair Care. Eerlijke kwaliteitsproducten van Hollandse bodem, waar wij achter staan.

Maak kennis met vijf krachtige IVY Hair Care haarproducten

IVY Hair Care bestaat uit 30 haarproducten. Een breed assortiment om elke haartype optimaal te verzorgen en te stylen. Vandaag maak je kennis met onze vijf krachtpatsers voor een krachtige coupe vol volume.

IVY Hair Care Volume shampoo
De basis voor een volumineuze coupe is IVY Volume shampoo. IVY Volume biedt eerste hulp bij fijn en slap haar. De shampoo is rijk aan actieve ingrediënten als suikerbiet en Provitamine B5, die zorgen voor meer power en voller ogend haar. IVY Volume reinigt het haar daarnaast intensief.

IVY Hair Care Salt
Een stoere en wilde beach look creëer je met IVY Salt spray. Deze spray zorgt voor meer volume en structuur en geeft dat gewilde messy effect. IVY Salt accentueert natuurlijke krullen of slagen, maar is ook ideaal om fijn haar extra volume en stevigheid te geven.

Foto IVY Salt

IVY Hair Care Gel strong
Gel strong is er voor kapsels die extra power vereisen. De gel geeft instant volume en glans, met als resultaat stevig, vol haar. Deze sterke gel droogt snel en bevat geen alcohol. Met IVY Gel strong kan ook een wetlook-effect gecreëerd worden. Heb je krullend haar? Breng dan de gel aan op vochtig haar en föhn het haar met een diffuser om de krullen mooi te bundelen.

IVY Hair Care Foam strong
Een mousse is een echte alleskunner als het gaat om styling. Deze mousse zorgt voor extra veel stevigheid, volume en glans en vormt daarmee de basis voor het creëren van de mooiste kapsels. IVY Foam Strong beschermt daarnaast tegen hitte van de föhn of stijltang en heeft een antistatische werking.

IVY Hair Care Spray strong
IVY Hair Care Spray strong gebruik je als finishing touch om je coupe nog meer te verstevigen. De spray zorgt ervoor dat elk kapsel de hele dag in model blijft zitten, maar daarbij wel zijn natuurlijke soepelheid behoudt. De spray voelt bovendien niet kleverig aan en is eenvoudig uit te wassen en te borstelen.

Alle salons van AMI Kappers werken met IVY Hair Care. Wil jij thuis ook genieten van dat heerlijke kappersgevoel? De haarproducten van IVY Hair Care zijn te koop in alle salons van AMI Kappers en via de webshop.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon