Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

De kleurtrends van 2022

Haartips 28 maart 2022

Header kleurtrends 2022
Dit jaar gaan we voor limitless color, kleurvolle accenten met duidelijke plaatsingen. De Balayage en Face framing zijn nog steeds hot. We combineren deze nu met Money piece highlights, Chunky highlights en Patch color. Dit zijn verschillende kleurtechnieken waarbij jouw goede eigenschappen geaccentueerd worden. In deze blog leggen we de trends verder uit.
Money piece kleutrend blog

Money piece highlights

De opvolger van de Face framing is de Money piece highlights. Met meerdere highlights om je gezicht accentueer je de beste kant van jezelf. In de variant van de haarmodelijn lopen de highlights mooi door in de rest van het haar.

Chunky highlights kleutrend blog

Chunky highlights

De trend die we kennen uit de jaren 90. Anno 2022 is het minder extreem en meer natuurlijke. Er worden vollere highlights geplaatst hierdoor wordt het eindresultaat van de Chunky highlights beter zichtbaar. Deze trend is vooral perfect bij een bos vol krullen

Patch color kleurtrend blog

Patch color

Patch color staat voor een plaatselijke kleur. Hiermee maak jij met je look een extra statement. Voeg bij een Milky White kleuring een blauwe kleuring toe en laat zien dat je voor uitdaging gaat.

Milkt White kleurtrends blog

Milky White

Natuurlijk wit blond is al een aantal jaren niet weg te denken in de haartrends. Dit jaar gaan we voor de Milky White, dit is een natuurlijke zachte White look. Hou je meer van een extreme look? Combineer deze trend dan met de Patch color.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon