Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

De highlights van 2017 bij AMI Kappers

Nieuws 22 december 2017

Banner Highlights Van 2017

AMI Kappers Haarmodelijn 2017

De haarstylisten van AMI Kappers creëren elke dag kunst met haar. Dé haarmodelijn van 2017 is voortgekomen uit de creatieve begaafdheid van de haarstylisten van AMI. In alle coupes zit disconnectie, wat wil zeggen dat het haar niet op elkaar aansluit. Hierdoor ontstaat er een speels effect. Het is de kunst om disconnectie als één geheel te laten zien. Door een combinatie te maken met kleuren die zacht in elkaar overlopen, maakt AMI een waar kunstwerk van jouw haar. Speelse contouren en subtiele tinten maken jouw look af.

Hml 2017

Een spetterend AMI Event '17

Op 18 maart 2017 presenteerden wij vol trots onze haarmodelijn in een prachtig aangeklede Lebuïnuskerk, te Deventer. Niemand minder dan Rochelle opende muzikaal de hairfashion show. Alle aanwezige gasten konden genieten van een wervelende show waarin de allernieuwste haartrends van ons voor zichzelf spraken.

De haarstylisten maakten mooie kunstwerken van het haar van de modellen. En dat was te zien! Het resultaat was een spectaculaire show vol inspiratie!

Voor de man is het haar minstens zo belangrijks als voor de vrouw. De heren haarmodelijn 2017 is geïnspireerd op West End, hét uitgaanscentrum van London. Onze haarstylisten hebben er de AMI twist aan gegeven en mooie, draagbare kapsels gecreëerd.

Na de hairfashion show barstte het feest los met Nielson en Manuel Broekman & Geza Weizs. Tot in de late uurtjes werd er volop gedanst en gefeest.

Events

Maak online een afspraak bij AMI Kappers

In 2017 heeft AMI Kappers een sprint gemaakt met het online afsprakensysteem. Op dit moment zijn er 84 salons waar online een afspraak kan worden gemaakt.

AMI Kappers spot trends in Londen

In het weekend van 15, 16, 17 oktober is het vaktechnisch team van AMI Kappers afgereisd naar Londen. Zij zijn altijd op zoek naar nieuwe haartechnieken. Het team bracht een bezoek aan Salon International, de grootste kappersbeurs van Europa. Daar ontdekten ze de mooiste haartrends, de nieuwste haarproducten en ontmoetten ze de grote namen uit de kappersbranche.
Daarnaast is het team is ook op zoek gegaan naar nieuwe manieren om zich te laten inspireren. Dit deden ze door street art te zoeken en te kijken hoe je een vertaalslag kan maken naar een kapsel. Een hele uitdaging!
Londen is voor de haarstylisten het perfecte recept om nieuwe coupes te maken en te personaliseren naar jouw stijl!

L Onden

AMI Kappers op Amsterdam Fashion Week

Op de Amsterdam Fashion Week is heel fashion minnend Nederland aanwezig. AMI Kappers was voor het tweede jaar op rij dé kapper tijdens dit mode event. Onder begeleiding van designer Sepehr Maghsoudi hebben 20 jongeren kleding ontworpen voor politici. De politici hebben de ontwerpen vervolgens zelf laten zien tijdens Amsterdam Fashion Week.
Mede mogelijk gemaakt door AMI Kappers natuurlijk.

Afw

AMI Kappers swingend naar festivals!

Afgelopen jaar heeft AMI Kappers op verschillende festival gestaan o.a. Linda Festival, Zwarte Cross en Mañana Mañana.Hier hebebn zij de haren gestyled van festivalgangers. En natuurlijk konden wij zelf ook genieten van de heerlijke en swingende muziek.

Festivals
Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon