Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

De AMI haartrends voor het najaar

Haartips 19 september 2020

Header de AMI Haartrends voor het najaar 2020
Onze haarstylisten zijn weer volledig op de hoogte van de nieuwste najaarstrends en kleuren voor jouw haar! Krijg jij ook zo zin in een frisse, nieuwe najaarscoupe? Laat je inspireren in deze blog.

De AMI Haartrends voor het najaar 2020

Het herfst seizoen is weer aangebroken. Hoewel de zomer heerlijk is heeft ook dit seizoen zo zijn charmes, zoals al die prachtige herfstkleuren en het is weer tijd voor een heerlijke boswandeling en chocolademelk.

Onze haarstylisten zijn weer volledig op de hoogte van de nieuwste najaarstrends en kleuren voor jouw haar! Krijg jij ook zo zin in een frisse, nieuwe najaarscoupe? Laat je inspireren in deze blog.

Blog de AMI haartrends voor het najaar 2020

De curtain fringe pony

Een pony is en blijft helemaal hot dit najaar. Draag je lokken lekker nonchalant en laat een curtain fringe knippen voor een mooie zachte look. Onze haarstylisten knippen the curtain fringe volgens de nieuwste kniptechnieken, zodat je the curtain fringe op verschillende manieren kan stylen. Zo zit je altijd lekker in je haar.

Blog de AMI haartrends voor het najaar 2020 cinnamon hair

Indian summer look

Deze look is een variant op de halflange klassieke, ronde bob. Deze coupe heeft verschillende niet aangesloten lengtes, dit geeft extra veel volume aan je coupe. Door de verschillende lengtes, is je coupe eindeloos te variëren. In de lokken hebben onze haarstylisten de haarkleur van het najaar van 2020 aangebracht: cinnamon brown. Deze prachtige haarkleur geeft een extra mooie warme najaars touch aan jouw lokken.

Blog dit zijn de AMI haartrends voor het najaar 2020

Chop it off

Zet de schaar in je lokken en ga voor deze prachtige korte look. Heerlijk luchtig voor als het een warme na-zomer wordt, want daar hopen we natuurlijk allemaal op. Deze look is een variant op de Franse, korte bob en in de lokken is een prachtige roodbruine najaarskleur aangebracht.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon