Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Nieuw: Be Blonde!

Nieuws 12 mei 2018

Banner Be Blonde Jpg 1280 Bij 720

Ontdek onze blond haarmodelijn! De frisse, lichte en natuurlijke blond kleuren maken je look helemaal af. Wil je weten wat dé haartrends van het moment zijn? Ons creatieve team heeft een speciale blondlijn. Speciaal voor jou hebben we een aantal frisse nieuwe coupes voor je klaarstaan. Kijk snel verder en laat je inspireren!

Kort kapsel

De korte kapsels gaan we steeds meer zien in 2018. Voor dit kapsel moet je wel een dosis lef hebben! Dit korte kapsel kan leuk gecombineerd worden met een lok of pony. Ook de lange blonde kapsels met een midden scheiding gaan we steeds vaker tegen komen!

READY FOR IT
Warmblonde lokken waarin de zon gevangen lijkt te zijn. Gemakkelijk in model te brengen, luchtig gestyled en met een klein beetje een rebelse uitstraling.

Kort Be Blonde 2


COOOOOOOL KID

Kort, luchtig maar tegelijkertijd ook super stijlvol. Met een koele ondertoon en een lange pony voor toch een beetje een mysterieuze look. Lekker kort zodat je er weinig aan hoeft te doen.

Kort Be Blonde 1

Lang haar

BLONDES HAVE MORE FUN

Prachtige warmblonde lokken die er altijd uitzien alsof je net bij de kapper vandaan bent gekomen? Veel minder moeilijk dan je denkt. De basis is de juiste kleur, de finishing touch zit hem in goede stylingsproducten. Die vind je natuurlijk bij AMI Kappers.

Lang Be Blonde 1


SUNNY VIBES
Gezonde blonde lokken met een luchtige uitstraling. je kleur opgefrist met mooie highlights, nonchalant gestyled met een beetje IVY salt voor wat meer structuur en volume. Als de basis goed is, is de rest stiekem helemaal niet zo moeilijk.

Lang Be Blonde 2


Wil jij ook graag een nieuwe blonde coupe? Maak dan alvast een afspraak online of kom naar een AMI salon bij jou in de buurt en laat je adviseren welke kapsel het beste bij jou past!

Bekijk de video voor de blondlijn.


Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon