Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Belle balayage

Haartips 22 september 2022

Balayage blog header
De balayage blijft hot! En dat is niet zonder reden. het franse woord balayage betekent letterlijk 'vegen'. En dat is precies wat we doen, we vegen kleur in je haar en creëren zo de mooiste looks voor iedereen. Wat je haarlengte of basiskleur ook is, een balayage past iedereen.

Met een balayage krijgt je haar een natuurlijke uitstraling. De kleuring wordt met de losse hand aangebracht en zorgt voor een sunkissed effect. De kleur wordt lager dan de haaraanzet ingezet en de kleurtinten in je haar lopen perfect in elkaar over. Je haar ziet er minder 'geverfd' uit, waardoor je kleur langer houdbaar is. Uitgroei? Door het natuurlijke effect van de balayage hoef jij je daar voorlopig niet druk over te maken.

Caramel melt balayage

Karamel kleur is dé balayage trend van dit seizoen. De bladeren vallen van de bomen en we krijgen weer prachtige herfstkleuren in de natuur. Dit gaan we dan ook terug zien in onze haarkleuren. Door de natuurlijke overloop van de balayage techniek naar een caramel kleur loop jij stralend 2022 door.

Blond, bruin of koper? Steil, krullend of slag? Lang, halflang of kort haar? Geen probleem, een balayage kan bij elk gewenste kleur, type en lengte van het haar toegepast worden.

Langer plezier van je coupe

Om de balayage zo lang mogelijk mooi te houden was je je haar altijd met een shampoo voor gekleurd haar. Gebruik daarnaast één keer per week een haarmasker dat hydrateert en je haar voedt, zoals bijvoorbeeld IVY Repair Mask. Je haarkleur groeit op natuurlijke wijze uit, waardoor je pas na 8 tot 10 weken naar de kapper hoeft om het bij te laten werken. La vie est belle met een balayage!

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon