Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

AMI Event van AMI Kappers wederom groot succes in afgeladen Lebuïnuskerk

Nieuws 13 maart 2018

Img 8937

Meer dan vijfhonderd aanwezigen keken afgelopen zaterdag 10 maart hun ogen uit bij het jaarlijkse AMI Event van AMI Kappers. Inspiratie en look-and-learns ontmoetten elkaar in een wervelende hairfashion show waar AMI Kappers’ eigen haarmodelijn gepresenteerd werd.

Img 8464

De presentatie van het AMI Event was in handen van Yolly ten Koppel, Creative Art Director bij AMI Kappers. Samen met het creatieve team van AMI Kappers is zij het brein achter de AMI Kappers haarmodelijn. De haarmodelijn is gecreëerd door te kijken naar internationale trends van dit seizoen en deze te vertalen naar draagbare, trendy kapsels.

Img 8666

Empowerment

De haarmodelijn van AMI Kappers staat dit jaar in het teken van Empowerment. Eigentijdse kapsels die power en vrouwelijkheid uitstralen, waarbij ook de mannen een zachtere kant mogen laten zien.

Typerend voor deze lijn is de losse textuur in de kapsels. De styling mag lekker nonchalant, een beetje rebels en vooral eigenzinnig. Juist niet te overstyled en met niet te veel glamour. De kleuring wordt aangebracht met een speciaal voor deze haarmodelijn ontworpen blushtechniek. Hierbij wordt tijdens het kleuren gebruik gemaakt van een zachte kwast om verschillende kleuren nog mooier in elkaar over te laten lopen. De haarmodelijn van AMI Kappers biedt wederom inspiratie voor mooie, draagbare kapsels voor dit seizoen.

Img 8490
Img 8697

Gerben ter Avest, eigenaar van AMI Kappers, vertelt: “Ik ben ontzettend trots. Het AMI Event laat ieder jaar weer zien dat we met AMI Kappers meer zijn dan alleen de salon waar je je haar laat knippen. We inspireren en creëren. Dit is het tweede jaar op rij dat we het AMI Event in de Lebuïnuskerk in Deventer organiseren. Werkelijk een prachtige locatie. De karakteristieke, bijna mystieke eigenschappen van de kerk als decor voor zo’n trendy hairfashion show, dat is toch prachtig? Als je ziet hoeveel vakmensen er na zo’n avond als deze geïnspireerd naar huis gaan, dan kan ik niet trotser zijn dan dit.”

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon