Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Wat is Alopecia Areata?

Haartips 24 januari 2018

Banner Alopecia Areata

Alopecia areata is een pleksgewijze kaalheid. Dit wil zeggen dat het lichaam de haren niet herkent of het afstoot. Deze auto-immuunaandoening komt voor bij één op de 1000 tot 2000 mensen. Het komt vaak voor op de hoofdhuid, maar het kan ook op het lichaam voorkomen. Maar hoe kan je dit verbergen? Verschillende coupes!

The Dutch Braid

Deze vlecht is zo ingevlochten, dat deze precies op de kale plek valt. Als je de vlecht wat breder trekt, voorkom je dat de plek zichtbaar is. Door de IVY Dry Wax wordt het haar stugger en steviger, waardoor de vlecht minder verschuift. Zo ben je de hele dag zelfverzekerd over je haar.

Alopecua Reata 1

Gooi je haren maar los!

Wil je toch liever voor een losse coupe gaan? Twist dan een klein plukje over de plek en maak het vast met een schuifje. De loshangende haren geef je meer volume en beweging door het te krullen met een krultang. Zijn de krullen te braaf of te deftig? Dan kan je ze gemakkelijk uitborstelen of lekker met je vingers door het haar gaan.

Alopecia Areata 2

Lekker strak!

Een pluk is vanaf de zijkant getwist over de kale plek en is strak getrokken. Het strak trekken is om te voorkomen dat door de wind of beweging de kale plek weer zichtbaar wordt. Met de loshangende staart kan je verschillende kanten op. Eventueel krullen met de krultang of juist stijlen met de stijltang.

Alopecia Areata 3
Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon