Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Wat te doen tegen inhammen?

Haartips 12 mei 2017

Header wat te doen tegen inhammen

Ze zijn genetisch bepaald. Niet iedereen is er blij mee, maar ze horen bij jou en mogen er dus best zijn. Ze zijn zelfs erg mannelijk, maar je wilt alleen niet dat ze té erg opvallen.

Do's and Dont's

Je kunt zelf het nodige doen om er niet al teveel de focus op te leggen. De meest gemaakte fout is teveel gel gebruiken. Of gel op nat haar aanbrengen. Niet doen! Hier oogt je haar nat van en je kijkt sneller op de hoofdhuid. Het is beter om een mud of paste te gebruiken. Dit zijn zogenaamde 'droge' producten. Deze maken je haar niet plakkerig, waardoor het voller lijkt.

Het probleem is niet weg als je het haar óver de inham probeert te leggen. Op deze manier valt het juist extra op. Bovendien, één zuchtje wind en je inhammen zijn weer zichtbaar. En toch kennen we allemaal wel een man die dit doet. Verberg niet wat je wel hebt. Direct je hoofd kaalscheren bij het krijgen van inhammen is ook niet de oplossing. Draag je haar met trots!

De schaar erin

Wat wél een goede oplossing is, is een kort kapsel. Een kort kapsel kan ervoor zorgen dat je inhammen op de juiste manier zichtbaar worden zodat je een stoere, mannelijke look geven. Er zijn genoeg leuke kapsels waar de inham prima bij past. Vraag altijd de haarstylist om advies. Deze weet waar hij het over heeft en kan je helpen aan een kapsel dat bij jou én jouw inhammen past.

Heb je het juiste kapsel gevonden? Goed zo! Denk er wel aan dat je, na het wassen, je haar droog föhnt. Stijl het in de richting van de natuurlijke valling, gebruik hierbij de IVY Men Mud of de IVY PASTE.

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon