Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

10 haar struggles die alle vrouwen met krullen begrijpen

Haartips 26 oktober 2016

Header 10 struggles die alle vrouwen met krullen begrijpen
Meestal ben je ontzettend blij met je mooie krullen. Maar soms… ben je ze liever kwijt dan rijk. Niet waar? Krullerig haar gaat af en toe geheel zijn eigen gang en zie het dan nog maar eens mooi in model te krijgen. Een schrale troost, je bent niet alleen. Iedereen met krullen zal onderstaande haar struggles begrijpen

1. Je krijgt voortdurend de vraag: “zijn die krullen van jezelf?”.

2. En nadat iemand die vraag heeft gesteld, moet er ook altijd even aan jouw krullen gevoeld worden.


3. Vriendinnen met steil haar begrijpen er niks van dat je zolang bezig bent met je haar.

4. Je geeft een fortuin uit aan haarproducten. Shampoo, conditioner, mousse, haarolie, serums, haarlak… alles is in jouw kast te vinden.


5. Regen is je grootse vijand. Gelukkig hebben wij een aantal handige tips om jouw haar mooi te houden tijdens een regenbui.

6. Er is altijd wel een pluk haar die geheel zijn eigen gang gaat.7. Je haarelastiekjes gaan naar een paar keer gebruiken al kapot. Wij hebben daar dé oplossing voor, een invisibobble. Dit haarelastiekje gaat niet stuk en laat geen knik achter in het haar.

8. Als je krullen pluizen, wil je ze het liefst verbergen. Een tip: neem altijd een haarolie mee in je tas. Verdeel enkele druppels olie over je haar en de pluis verdwijnt.

9. Als je krullen eindelijk goed zitten voel jij je fantastisch. Niemand kan jouw dag nog verpesten!

10. Onthoud één ding, krullend haar is prachtig. Het is heel normaal dat je af en toe een bad hair day hebt. Maar met mooi haar voel jij je op je best! Onze vakkundige haarstylisten staan daarom altijd klaar voor haaradvies op maat. Zij denken met je mee, luisteren naar je en op basis van jouw stijl en wensen creëren zij een coupe die bij je past.


Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon