Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

4 x super snelle en simpele kapsels

Haartips 24 april 2017

Header snelle simpele kapsels

Je wilt het liefst elke dag mooi haar, maar daar wil je niet altijd vroeg je bed voor uitkomen. Daarom ga je keer op keer weer voor een simpele staart of een rommelige knot. Herkenbaar? Probeer dan is één van deze 4 super snelle en simpele kapsels. Ze zijn binnen enkele minuten klaar en je hebt er maar weinig skills voor nodig.

1. Een snel opgestoken kapsel

De haarstylisten van AMI Kappers Heerde laten zien hoe je snel een romantisch, opgestoken kapsel maakt. Mooi he! Ga jij deze look uitproberen?

2. Het hoge, halve knotje

Dit kapsel is al enige tijd populair. En dat is niet voor niks. Dit is het perfecte kapsel als je echt je bed niet uit kan komen, in een paar seconden ben je klaar. Je maakt van de bovenste helft van het haar een knot en de rest laat je lekker los hangen. Bind de knot bijvoorbeeld vast met een vrolijke invisibobble.

3. Schuifjes als een opvallende decoratie

Schuifjes gebruiken we meestal omdat ze ‘gewoon handig’ zijn. Het is je redder in nood als plukken haar niet op z’n plek blijven zitten. Maar wist je dat haarschuifjes ook heel goed als een hip haaraccessoire door kunnen? Kijk maar is naar deze mooie voorbeelden. Een simpel kapsel krijgt ineens een hippe touch.

Tip: blijven de schuifjes niet goed in jouw haar zitten? Spray dan vooraf wat IVY Salt op de plek waar je het schuifje wilt hebben. Jouw haar wordt hierdoor stugger zodat het schuifje niet meer uitzakt.

4. Messy paardenstaart

Creëer makkelijk en snel deze super leuke paardenstaart! Spray als eerst een beetje sea salt spray in je haar, zodat je lokken iets meer volume en structuur krijgen. Vervolgens toupeer je het haar boven op je hoofd. Doe je haren in een staart met een elastiekje. Nadat je haar goed vast zit, pak je een plukje haar en bind je het om je elastiekje heen!

Welke snelle en simpele kapsels ga jij uitproberen?

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon