Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

4 x apps waar jij niet zonder kunt

Nieuws 01 december 2016

De mobiel is niet meer weg te denken uit onze samenleving. We doen er bijna alles op. Het is onze wekker, we bekijken er de nieuwste haartrends op, het helpt ons bij een gezonder leven en ga zo maar door. Daarom hebben we voor jou vier leuke apps op een rij gezet.

Boomerang

Boomerang van Instagram maakt alledaagse momenten grappig en verrassend. De app is erg gemakkelijk in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is alleen maar de fotoknop aan te raken waarna Boomerang een aantal foto’s achter elkaar maakt. Van deze foto’s wordt daarna een korte video-loop gemaakt met soms verrassende effecten.

Think Dirty

Wil jij altijd de beste producten die op een eerlijke manier zijn gefabriceerd? Check dan deze app! Think Dirty berekent hoe chemisch jouw beautyproduct is. Hoe? Het enige wat je moet doen is de barcode van je product scannen. De Dirty Meter meet hoe chemisch jouw product is en welke ingrediënten het hoogste scoren. Daarnaast krijg je ook nog eens gratis advies voor “groenere en bewustere” producten aan.

Stash

Kost het jou ook wel eens moeite om te onthouden welke producten je in je uitgebreide beautycollectie hebt? Met Stash hoef je er nooit meer zelf over na te denken. Deze app houdt precies bij wanneer je een product gekocht hebt, hoeveel je er van gebruikt en stuurt je een reminder wanneer het bijna op is, zodat je nooit meer zonder komt te zitten. Vlak voor een date merken dat er niets meer uit je flesje foundation komt is verleden tijd met Stash.

Lookbook

De beste app voor outfi t inspiratie. Mensen van over de hele wereld plaatsen regelmatig hun outfits op deze app. Super handig voor jou natuurlijk, want zo kun je makkelijk inspiratie opdoen. Twijfel je bijvoorbeeld over een paar sneakers? Kijk even op deze app om te zien hoe andere mensen ‘m stylen!

Welke app ga jij downloaden?

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon