Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

10,- cadeau op kleuren- On your way to everywhere!

Haartips 27 juni 2023

Mushroom 10 cadeau op kleuren blog
Summer vibes are on their way! De zon schijnt en de temperaturen lopen op, het festivalseizoen is geopend en de vakantieplannen zijn gemaakt. Tijd om te genieten!

In de zomer gaan we erop uit. Samen. We ontdekken de mooiste plekken, ontspannen en maken vooral veel lol! We willen relaxen, en tegelijkertijd stralend voor de dag komen. Met een gezonde, zomerse gloed op de huid, mag je haar natuurlijk niet achterblijven. Onze haarstylisten staan klaar om jouw lokken te laten stralen! Kom naar onze salon en ontvang tijdelijk 10 euro cadeau op jouw kleurbehandeling.

Dus zorg dat jij 100% summer- ready bent en bezoek één van onze salons. Wij geven je volop zomer-inspiratie, een nieuwe coupe en tips en tricks over de juiste haarverzorging in het warmste seizoen van het jaar. GET READY TO HIT THE ROAD!

Boek je stoel bij één van onze AMI salons of loop binnen zonder afspraak.

Voorwaarden

  • geldig tot en met 12 augustus 2023
  • 10,- cadeau op jouw kleurbehandeling
  • niet geldig i.c.m. andere acties
Boek je stoel
Muted Pink blog afbeelding

100% kleurgarantie

Wist je dat wij een 100% kleurgarantie bieden? Onze haarstylisten doen er alles aan om te zorgen dat jij tevreden bent. Voor het gewenste kleurresultaat kijken we goed naar je huidtint, gezichtsvorm en haarkenmerken. Samen gaan we altijd voor het beste resultaat. Ben jij toch niet tevreden? Kom dan binnen twee weken terug naar onze salon, dan zorgen we ervoor dat je alsnog tevreden de deur uitgaat. Zo zit jij altijd lekker in je haar!

Geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Je bent welkom bij meer dan 100 salons door heel Nederland!

Maak online afspraak Vind een salon in de buurt
Deel dit artikel
Met je vrienden
facebook-icon twitter-icon whatsapp-share-icon